Video : Tipsbladet
Superliga

Dreyer overrasket over at FCM kunne dominere FCK

Hvis FC Midtjylland spiller sådan her, så bliver de svære at slå, mener midtjydernes Anders Dreyer efter 4-0-sejren over FCK.

Der har været nok at glæde sig over for FC Midtjyllands Anders Dreyers vedkommende. Tidligere på søndagen blev han præsenteret som ny spiller på det danske A-landshold, og om aftenen slog han FC København sammen med sine holdkammerater med 4-0.

Efter kampen måtte han erkende, at det kom bag på ham, at de kunne være så dominerende mod FCK. Det fortæller han i et interview med TV3+.

Læs også:Boilesen: Ikke sikker på at vi kunne slå FCM med 12 mand

- Det vil jeg faktisk sige, at jeg er. Det var jeg lidt overrasket over, men hvis vi spiller sådan her, så bliver vi meget svære at slå, siger Dreyer og peger på, at de har bolden igennem hele kampen som et bevis på dominansen.

Derudover bemærker offensivspilleren, at det var meget lidt, som FCK kom frem til, og det endda var en FC Midtjylland-spiller i form af Alexander Scholz, der var farligst for københavnerne.

Læs også:Jess Thorup fik rædselsdebut i Superligaen: Banket af FC Midtjylland

- Jeg synes, at vi spiller rigtig godt, og jeg tror egentlig kun, at de har Scholz' hovedstød på egen overliggeren som chance. Ellers holder vi dem væk, og så scorer vi på vores chancer, og så vinder vi, forklarer han.

Dreyer er endvidere glad for, at det lykkedes at få en sejr for midtjyderne denne søndag efter tre nederlag i træk mod henholdsvis Liverpool, FC Nordsjælland og senest Ajax.

FC Midtjyllands næste opgave er i pokalturneringen mod HB Køge, som de møder på onsdag klokken 16.30.

Læs også:Bedst og værst: FCM-offensiv stod bag FCK-nedsmeltning

Læs også:Hjulmand tvunget til udskiftninger: Udtager ni nye spillere

Læs også:Priske tager ingen chancer mod FCK