Video : Tipsbladet
Superliga

Flemming Pedersen tager hatten af for Vejle: Gav FCN taktiske udfordringer

FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen havde sine vanskeligheder mod Vejle søndag eftermiddag.

For en uge siden slog FC Nordsjælland mestrene fra FC Midtjylland med 4-1, men denne søndag måtte de nøjes med 1-1 mod oprykkerne fra Vejle, og det var ikke kun på resultattavlen, at der manglede noget.

Det forklarer FCN-cheftræner Flemming Pedersen, som godt kan se, at de ikke leverede det samme udtryk mod vejlenserne som mod midtjyderne. Det fortæller han til FC Nordsjællands officielle hjemmeside.

Men hvad var der så galt?

Læs også:Vejle dropper jagt på offensiv forstærkning: For svært at få en ny i form

- Det er altid lidt billigt at snakke om indstilling og manglende energi. Selvom vi trænere jo mange gange gør det, hvis vi ikke kan forklare os ud af de taktiske udfordringer, vi møder inde på banen, siger han og fortsætter:

- Men i dag handlede det jo netop om de mange taktiske udfordringer, vi havde. Vi blev stillet i rigtig mange dilemmaer i dag. Både med og uden bold. Og det er Vejles fortjeneste, lyder det fra Flemming Pedersen.

Læs også:Stortalent om udlandet: Jeg passer ind i mange lande

Endvidere roser han Vejle for deres måde at ende bolde ned bag FCN-forsvaret eller finde den frie mand inde på midten.

- Så det var mere den kvalitet, som de spillede med i dag. De udnyttede virkelig vores hurtige bane. Så stor cadeau til Vejle, fastslår Flemming Pedersen.

FC Nordsjælland er nu på syvendepladsen i Superligaen med to point op til AaB på sjettepladsen, som de møder efter landsholdspausen.

Læs også:Sousa tæt på at sikre Vejle sejren til sidst mod FC Nordsjælland

Læs også:Bedst og værst: Jysk guldfugl baskede med vingerne i Nordsjælland

Læs også:Morten Bruun: Her er FC Nordsjællands tre største stjerner og salgsobjekter