Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Ståle Solbakken fyret over telefonen

Adskillige års samarbejde mellem FC København og Ståle Solbakken sluttede med et telefonopkald, skriver Ekstra Bladet.

FC København overbragte Ståle Solbakken nyheden om hans fyring over telefonen. Det skriver Ekstra Bladet.

De mangedobbelte danske mestre offentliggjorde fyringen af Ståle Solbakken lørdag den 10. oktober, og kort forinden modtog nordmanden, der på det tidspunkt var hjemme i Norge hos familien, et opkald fra Bo Rygaard, bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment, og han kunne fortælle Solbakken, at han med øjeblikkelig virkning var sat fra bestillingen.

Læs også:FCK-storaktionær lægger sig ned: FCM er Danmarks mest veldrevne klub

Det er uvist, hvordan Ståle Solbakken reagerede på beskeden fra Bo Rygaard. Nordmanden har ikke givet interviews siden fyringen, men noget kunne tyde på, at han ikke er helt tilfreds med sin nu tidligere arbejdsgivers ageren. Den 10. oktober var det værd at bemærke i den forbindelse, at Ståle Solbakken ikke var citeret i den pressemeddelelse, FC København udsendte i forbindelse med fyringen.

Ekstra Bladet kunne i sidste uge berette, at Ståle Solbakken får i omegnen af 25 millioner kroner med sig ud af døren i FC København. Nordmanden havde en høj månedlig hyre og lang tid tilbage af kontrakten, så det har ikke været en billig omgang for FCK at skille sig af med Solbakken.

Læs også:Forfærdede FCK-spillere: Det så skrækkeligt ud

52-årige Ståle Solbakken har stået i spidsen for FC København i to omgange, og det blev samlet til 420 Superliga-kampe på trænerbænken.

Jess Thorup har afløst Ståle Solbakken i FC København - fynboen Superliga-debuterede søndag aften med et 0-4-nederlag på udebane til FC Midtjylland. 

Læs også:FC Københavns svage forfatning kommer bag på Thorup

Læs også:FCM-profiler jubler over FCK-afklapsning: Vi ødelagde dem

Læs også:Dreyer overrasket over at FCM kunne dominere FCK