Video : Tipsbladet
Superliga

Et job i FC København er ikke specielt interessant for Flemming Pedersen

FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersen arbejder med udvikling og resultater, og han forestiller sig ikke, at han ville passe godt ind i FC København.

Han går mest op i udvikling og har tidligere også udelukkende været teknisk direktør i FC Nordsjælland, men Flemming Pedersen skal for tiden forene resultater og udvikling på førsteholdet i Farum-klubben.

Og FC Nordsjælland-træneren nyder at arbejde i klubben, hvor strategi og miljø passer til det, Flemming Pedersen også kan og vil.

Samtidig har han efterhånden har set mange komme op, udvikle sig og blive solgt videre, så det arbejde, der står hans hjerte så nært, bærer frugt. Og det er også en af årsagerne til, at det er svært for Pedersen at se sig selv skifte til en klub, hvor hans eget arbejde handler udelukkende om resultater.

Læs også:Damsgaard blev storrost af træner: Han kommer tit med vilde udtalelser

Det fortæller han i et stort interview med Eurosport.

Hvis FC København en dag rakte ud efter Flemming Pedersen, ville det ikke noget, der er så interessant for FCN-træneren, fortæller han i interviewet med Eurosport.

- Ja. Så skal det i hvert fald være mere på mine præmisser. Så skal miljøet være anderledes. Jeg er ligesom bevidst om, hvor jeg hører hjemme, og hvor jeg finder min motivation, siger Flemming Pedersen til Eurosport.

Læs også:FCN-stortalent i ny rolle: Det viser, hvor dynamisk jeg kan være

Selv om han er cheftræner i FC Nordsjælland - og i øvrigt også teknisk direktør ved siden af - får han spørgsmålet, om han er mere skræddersyet til en stilling som U19-træner, da det er menneskelig og fodboldmæssig udvikling, han går op i.

- Muligvis. Selvfølgelig skal man også vinde der. Men jeg vil gå så langt som at sige, at det kunne det godt være. Eller jeg var tidligere kun teknisk direktør, så det kunne sagtens være, at det var både endnu bedre for mig og FC Nordsjælland, siger Flemming Pedersen.

Flemming Pedersen, der har været cheftræner i FC Nordsjælland siden marts 2019, slår dog fast, at der ikke er planer eller dialog om at flytte ham til en anden stilling i FC Nordsjælland, og lige nu går det da også rigtigt fint med forene resultater og udvikling.

FC Nordsjællands cheftræner har tidligere også arbejdet som teknisk direktør i Brentford, og så har han også en fortid som assistenttræner i Mainz.

Læs også:To personer testet positiv for coronavirus i FC Nordsjælland

Læs også:AaB må undvære fem til pokalkamp: Kan stadig stille et slagkraftigt hold

Læs også:Ung VB'er fik uvant rolle mod FCN: Opgaven var klart defineret