Video : Tipsbladet
Superliga

David Nielsen: Vi passer perfekt til at spille mod FCM, FCK og BIF

AGF er skræddersyet til at slå blandt andre FC Midtjylland, siger David Nielsen forud for kampen mod netop midtjyderne.

Superligaen vender tilbage med et brag af en kamp i weekenden, når AGF tager imod FC Midtjylland på hjemmebanen i Århus, og her har de århusianske værter gode forudsætninger for at sikre sig point - i hvert fald ifølge cheftræner David Nielsen.

I sidste sæson besejrede AGF godt nok også FC Midtjylland tre gange, og David Nielsens tropper stod derfor for halvdelen af midtjydernes nederlag i den sæson.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvem er de dårligste?

Og succesen mod de danske mestre bunder i, at AGF har en spillestil, der er skræddersyet til at spille mod blandt andre FC Midtjylland. Det siger David Nielsen ifølge fanmediet morethanaclub.dk.

- Ens for alle kampene er, at vi har matchet dem, og vi har sat kniven ind, når vi har haft chancen til at gøre det. Og hvis man skal slå de bedste hold, så skal du have den eksplosivitet og store defensive præstationer både fra vores hold som enhed, men også fra enkelte spillere.

Læs også:Optakt: AGF - FC Midtjylland

- Vores spillestil er jo vokset fremad ved at spille mod Midtjylland. Vores måde at flytte brikkerne på har jo taget udgangspunkt i, hvordan vi kan matche de allerbedste hold. Så vores formation, rent taktisk, passer perfekt til at spille mod FC København og FC Midtjylland og Brøndby, siger David Nielsen til morethanaclub.dk.

Før kampen ligger de to hold tæt i tabellen, hvor FC Midtjylland er nummer to med 16 point, og AGF er nummer tre med 15 point. Med en sejr kan David Nielsen og kompagni derfor overhale midtjyderne.

Topkampen spilles søndag klokken 16.00.

Læs også:Optakt: Vejle Boldklub - Brøndby IF

Læs også:Spotpris på Dplay: Se AaB - FCN og topbraget AGF - FCM

Læs også:- Det undrer mig helt klart, at Brøndby ikke har forlænget