Video : Tipsbladet
Skandinavien

Jon Dahl Tomasson svinet til: Her er hans modsvar

Jon Dahl Tomasson svarer nu tilbage på Rasmus Bengtssons sviner.

Malmö FF-spilleren Rasmus Bengtsson rejser fredag en hård kritik af sin danske cheftræner Jon Dahl Tomasson.

34-årige Rasmus Bengtsson har spillet over 100 kampe for Malmö FF, men kun ganske få af dem har været under Jon Dahl Tomasson. Midtstopperen har været en del skadet, men da han vendte tilbage, blev han ikke brugt, og ifølge Bengtsson har han aldrig fået en ordentlig forklaring på hvorfor.

- Nu føler jeg, at jeg må være ærlig og ikke bare gå rundt og være stille og tage alt lortet. For jeg synes, at de håndterede det ekstremt dårligt. Jeg er nødt til at sige sandheden. Det er bare ren fakta, siger Rasmus Bengtsson til Aftonbladet.

Læs også:Kalder Jon Dahl fej: Jeg bliver behandlet som en rotte

- Jeg får spørgsmål hos købmanden, eller hvor jeg end kommer, om hvorfor jeg ikke spiller. Når jeg ikke selv ved det, er det frustrerende. Jeg må være ærlig og sige, at trænerne har været feje mod mig, og klubben har været rigtig fej mod mig.

- Hvis klubben ville lave en foryngelse, så kunne de bare sige det. Men de har været rigtig feje. Jeg er blevet behandlet som en rotte.

Jon Dahl Tomasson er naturligvis blevet konfronteret med kritikken fra Rasmus Bengtsson, men den tager han med ophøjet ro.

- Som menneske vil man gerne gøre alle glade, men det kan man ikke som fodboldtræner. Vi har en rigtig god trup med mange dygtige spillere, og der vil altid være nogle, der er utilfredse. Jeg har læst artiklen, og jeg kan sige, at han har fået en forklaring på, hvorfor han ikke spiller. Han blev skadet, og der er tre spillere, der har gjort det godt på hans position, siger Jon Dahl Tomasson ifølge Fotbollskanalen og fortsætter:

- Man skal huske, at man er ansat af Malmö FF og får mange penge for det. Man skal være professionel. Man er ansat af klubben, og der er aldrig nogen, der er større end klubben. Det gælder hverken mig som træner eller andre, som arbejder her. 

Malmö FF sikrede sig i seneste kamp det svenske mesterskab med en 4-0-sejr over Sirius. Dermed kan Jon Dahl Tomasson kalde sig guldtræner allerede i sin første sæson i Sverige.

Læs også:Sådan scorede FC København svensk stortalent