Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-anfører: Det er utroligt frustrerende

Stemingen i nordjydernes omklædningsrum var ikke i top efter søndagens remis, fortæller anføreren.

Lucas Andersen og AaB måtte nøjes med et point i søndagens kamp mod FC Nordsjælland, og det er grund til frustrationer hos nordjyderne.

AaB havde en nemlig en hel del chancer for at sikre sig sejren i kampen, men de kunne ikke score et andet mål, som ellers ville have sikret sejren. Efter kampen var der ogå en lidt trykket stemning i omklædningsrummet ifølge anføreren.

Læs også:OB-målscorer: Vi er sindssygt skuffede

- Den er en lille smule nedtrykt. Jeg tror, at alle føler, at vi skulle have haft de tre point, og Nordsjællands træner kom også forbi, at de er utrolig tilfredse med et point. Vi har det spilovertag og antal chancer, der skal til for at vinde i dag.

- Det er klart, at lige efter kampen er man utrolig skuffet, og jeg synes, at vi skulle have haft meget mere. Vi har jo tre-fire kæmpe muligheder, og den eneste gang, de er i vores felt, scorer de. Det er selvfølgelig utroligt frustrerende, siger Lucas Andersen til Eurosport 2.

Læs også:Bedst og værst: Diomande sikrede FCN-point trods AaB-dominans

At AaB trods deres mange chancer kun fik sendt bolden i kassen en enkelt gang, er ifølge Lucas Andersen et udtryk for manglende kvalitet.

- Det var det i hvert fald i dag. Jeg synes, vi kommer frem til store chancer, som vi bør score på. Det er også en kvalitet at komme frem til chancer, men når Nordsjælland får udnyttet deres ene chance, vil man utrolig gerne have udnyttet et par stykker af dem, vi har. Det er selvfølgelig ærgerligt. Men jeg synes, at vi leverer en god præstation, siger Lucas Andersen.

Nordjyderne er nummer fem i Superligaen efter søndagens kamp. De har to point ned til FC Nordsjælland, der er nummer syv. 

Læs også:Optakt: Vejle Boldklub - Brøndby IF