Video : Tipsbladet
Champions League

Martin Braithwaite hyldes: En af Barcas bedste

Den danske Barcelona-angriber roses af flere spanske medier efter sin præstation mod Dynamo Kiev.

Martin Braithwaite var en af de store helte for FC Barcelona i tirsdagens kamp mod Dynamo Kiev, hvor danskeren for første gang i denne sæson fik chancen fra start for katalanerne. Og han lod ikke chancen passere.

Braithwaite havde således en stor aktie i, at Barcelona vandt kampen, i og med at han leverede to kasser og lagde op til en tredje. Den præstation blev efterfølgende hyldet af Jesper Grønkjær på TV3+.

- Vi skal ikke bilde os ind, at han er i spil til at starte inde, men det her er måden at vise sig frem på, og nu skal han nok få minutterne. Han modbeviser sine kritikere, sagde eksperten blandt andet.

Læs også:CL-ekspert imponeret over Braithwaite: Han modbeviser kritikerne

Præstationen er heller ikke gået ubemærket hen i Spanien, hvor medierne også er imponerede over den 29-årige dansker.

- Med sine to mål voksede Braithwaite, der skal vise sig frem med muligheder for at forlade klubben i januar, og han søgte et hattrick i sin bedste kamp, siden han ankom til Barca i februar, skriver avisen Mundo Deportivo og tilføjer, at han genvandt noget af cheftræner Ronald Koemans tillid i kampen.

Avisen Sport vurderer samtidig Braithwaite til, sammen med debutanten Oscar Mingueza, at være FC Barcelonas bedste mand i kampen.

Læs også:Barca-træner nedtoner stjernes bænkplads

- Hans første halvleg var dårlig, men han var involveret i tre mål i anden halvleg og scorede to. Vandt også det straffespark, han konverterede, skriver de i begrundelsen.

Hos Marca, hvor læserne kan vurdere spillerne, er han blevet vurderet til at være kampens næstbedste spiller - kun overgået af Sergino Dest. 7.500 læsere har givet danskeren en pluskarakter, mens kun 473 har givet ham minus.

- Afgørende. Han var involveret i tre af holdets mål på den ene eller anden måde, skriver Marca om Martin Braithwaite.

Læs også:Martin Braithwaite jubler: Det føles vidunderligt

Læs også:Dobbelt op: Braithwaite blev den store helt for Barcelona