Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-flop vil skabe en stor trænerkarriere i Tyskland

Den 37-årige islænding har succes som cheftræner hos tyske miniputter og vil bruge det som et springbræt.

Den tidligere Brøndby-angriber Hannes Sigurdsson nyder i øjeblikket stor succes som cheftræner i den lille tyske klub FC Deisenhofen. 

I 2018 tog den nu 37-årige islænding over som cheftræner i den tyske klub, da den lå i den sjettebedste tyske række, men siden har han ført dem til oprykning. Og aktuelt ligger de til endnu en oprykning - denne gang til den såkaldte Regionalliga.

Den succes er blevet bemærket i Island, hvorfra han har modtaget et par jobtilbud, men den tidligere Brøndby-angriber vil hellere skabe sig en stor karriere i Tyskland.

- Jeg har modtaget tilbud fra klubber i Island, men jeg vil bygge min karriere yderligere i Tyskland. Her er det arbejde, vi har udført, vigtigt, siger Hannes Sigurdsson til norske Aftenbladet og tilføjer:

Læs også:Kritiserer SønderjyskE: Henter for unge spillere

- I Tyskland er det ret almindeligt, at en træner starter sin karriere på et akademi eller på niveau 4 eller 6. Det er vigtigt at få en fod indenfor. FC Deisenhofen er en klub med et stort hjerte. Det er næsten en familieklub, hvor mange arbejder frivilligt.

Den nu 37-årige islænding havde et kort ophold i tyske SSV Jahn Regensburg som aktiv spiller og var derudover forbi England, Østrig, Norge, Sverige, Rusland, Kazakhstan og altså Brøndby.

Hos de blå-gule nåede Hannes Sigurdsson blot at spille 11 kampe med to mål til følge.

Læs også:Selvsikker Sviatchenko før afgørende CL-kamp: Vi har evnerne

Læs også:- Den usikkerhed skal man være afklaret med

Læs også:Så Ståle-interviewet: Min kone var træt af, at det var så langt