Video : Tipsbladet
Rygter

Torsdagens rygtebørs: PL-klub vil hente tre Spurs-spillere

Vi giver dig de seneste rygter fra fodboldens verden, hvor aktiviteten stiger i takt med, at transfervinduet rykker tættere på.

Harry Winks, Dele Alli og Paulo Gazzaniga fra Tottenham til Everton
Note:
 Carlo Ancelotti har set sig lun på hele tre Spurs-spillere, som man overvejer at hente i vinterens transfervindue. Der er tale om den argentinske målmand Paulo Gazzaniga og de to engelske midtbanespillere Dele Alli og Harry Winks.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Insider

Jeremy Doku fra Rennes til Liverpool
Note: 
Den 18-årige belgier startede forleden i Champions League mod Chelsea, og den talentfulde angriber tiltrækker sig stor interesse. Liverpool er angiveligt meget interesserede i Doku.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Het Laatste Nieuws

Dominik Szoboszlai fra Red Bull Salzburg til Arsenal
Note: 
London-klubben pønser på at hente den ungarske midtbanespiller og låne ham tilbage til østrigerne igen for at slå Leipzig i kampen om den 20-åriges underskrift.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Sami Khedira fra Juventus til Everton
Note:
Den tyske landsholdsspiller Sami Khedira vil gerne væk fra Juventus, og meget tyder på et januar-skifte. Han har angiveligt bedt sin agent om at sikre et skifte til Premier League, og lige nu fører Everton an i kampen om en underskrift.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Calciomercato

Christian Eriksen fra Inter til Arsenal
Note:
Arsenal har fået tilbudt Christian Eriksen for bare 110 millioner kroner, efter at danskeren slet ikke er faldet til i Inter, hvor han ikke har fået ret meget spilletid. Det er dog meget tvivlsomt, om midtbanespilleren vil til Arsenal, når han tidligere har været i Tottenham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

Læs også:Kontroversielt rygte: Eriksen tilbudt til Arsenal for discountpris

Olivier Giroud fra Chelsea til Inter
Note:
Inter håber på at lande en aftale med 34-årige Olivier Giroud i januar-transfervinduet. Meget af den aftale afhænger dog angiveligt af, hvorvidt Inter spiller europæisk efter jul, og den del kan godt se lidt svær ud efter onsdagens nederlag til Real Madrid i Champions League.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Lucas Vazquez forlængelse med Real Madrid
Note: 
Der er store roser fra Real Madrid-træner Zinedine Zidane i retning mod Lucas Vazquez, der ifølge Zidane har gjort sig fortjent til, at klubben tilbyder ham en ny kontrakt snart. Det ønskes forventes at blive efterkommet.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Movistar+

Læs også:Medie: Arsenal afviser klublegendes søn

Eduardo Camavinga fra Rennes til Real Madrid
Note:
18-årige Eduardo Camavinga er stadig et hot navn i Real Madrid, der meget gerne vil lande en aftale med den talentfulde Rennes-spiller. Midtbanespilleren har netop afbrudt samarbejdet med sin agent, og nu ventes en krig om at sikre ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Milot Rashika fra Werder Bremen til Aston Villa
Note:
Aston Villa er tilbage i kampen om en aftale med Werder Bremen-spilleren Milot Rashika, efter et skifte mislykkedes i sommer. Der er dog hård konkurrence fra RB Leipzig og Bayer Leverkusen, der også gerne vil have den 24-årige midtbanemand.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Deich Stube

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Thomas Frank kan miste angriber til Dortmund

Læs også:Real Madrid melder klart ud til United: Fingrene væk

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Serie A-klub jagter FC Midtjylland-back