Video : Tipsbladet
La Liga

Catalanere har dommen klar: Her skal Braithwaite spille for Barcelona

Opfattelsen af Martin Braithwaite i det spanske er ved at flytte sig efter tre mål i de to seneste kampe for Barcelona.

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwiate har haft lidt af en rutsjebanetur efter skiftet til FC Barcelona i februar, hvor han blev hentet til klubben i en form for nød-transfer, da klubben var hårdt ramt af skader.

Målene har dog ladet vente på sig for offensivspilleren, men tirsdag kom der tilsyneladende hul på bylden for Barca-danskeren, som scorede to gange i Champions League-kampen mod Dynamo Kiev.

Søndag fortsatte Braithwaite målformen, da han fik skrabet bolden over målstregen i Barcelonas 4-0-sejr over Osasuna, og det har fået blandt andet den catalanske sportsavis Sport til at få øjnene mere op for hans muligheder i klubben.

Læs også:Brandvarme Braithwaite igen på tavlen for Barcelona

Her bliver der peget på, at han nu muligvis slipper for at blive solgt videre, når januars transfervindue åbner igen.

- Hvem ved, hvorvidt Barcelona har brug for at sælge ham i januar og genovervejer hans fremtid. I opgøret i Kiev viste han, at han kan spille som 9'er på holdet, lød vurderingen forud for søndagens kamp.

Læs også:Efter kongekamp: Martin Braithwaite starter igen for Barcelona

Efterfølgende har avisens opfattelse af ham ikke blevet forværret efter endnu en scoring, hvor der dog er lidt forskel på, hvordan vurderingen er af Briathwaite bliver beskrevet, hvor man i den engelske udgave peger på, at det hjalp for ham at være fast på 9'er-positionen. I den spanske er der lidt mere blandet opfattelse af ham.

- Han åbnede scoringen efter rodet spil efter et skud fra Coutinho. Han bliver ved med at score. Han begyndte på et godt niveau, selvom han i løbet af kampen mistede dampen, som minutterne gik, skriver sportsavisen.

Næste opgave for Braithwaite og Barcelona er mod Ferencvaros i Champions League. 

Læs også:Stjerner i enorm lønnedgang: FC Barcelona sparer næsten en milliard

Læs også:El Diego i ørkenen: Da Tipsbladet mødte verdensstjernen Maradona

Læs også:Tidligere Barca-spiller: Messi gav mig lyst til at stoppe