Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-back lod sig udskifte i pausen mod FCM: Jeg har lært af tidligere

Da 2. halvleg blev sparket i gang i Herning mellem FCM og AaB havde Jakob Ahlmann skiftet venstre back ud med bænken.

AaB hentede lørdag point i Herning, og det skete uden flere profiler, ligesom venstrebacken Jakob Ahlmann måtte sætte sig på bænken efter første havleg.

I pausen blev han erstattet af Lukas Klitten, da han kunne mærke, det var begyndt at stramme op i det ene lår, og klog af skade turde Jakob Ahlmann ikke spille kampen færdig.

Læs også:Claus Steinlein smittede assistent på første arbejdsdag

- Jeg har lært af tidligere, hvor jeg har prøvet at spille færdig med sådan en mindre skade, og så kan det måske ende med, at man sidder ude i to eller tre uger. Og så virkede det bedre at tage en halvleg på sidelinjen for så at kunne være klar til de sidste kampe i efteråret. Og lige nu ser det i hvert fald ud til, at der ikke er sket mere, siger Jakob Ahlmann til nordjyske.dk.

Mandag føles låret ikke slemt mere, og derfor regner han også med at være på træningsbanen igen tirsdag - klar til at give den gas.

Læs også:FC Midtjylland undrer sig: Rask spiller må ikke rejse med til CL-kamp

Jakob Ahlmann var ikke den eneste profil, som AaB måtte undvære. Portugisiske Pedro Ferreira var ude med karantæne, mens svenske Oscar Hiljemark var ude med en skadet hofte.

Mens portugiseren er tilbage igen til fredagens kamp mod OB, så er det mere tvivlsomt med Hiljemark, der har været præget af hofteskader i løbet af sin karriere.

Læs også:Atalanta-træner før FCM: Det vil aldrig ske i en CL-kamp

Læs også:Optakt: Atalanta - FC Midtjylland

Læs også:Færdig for i år: OB'er har brækket sin tå