Video : Tipsbladet
Superliga

OB-træner efter dramatisk sejr: Vild med attituden

Der blev lugtet blod blandt OB-spillerne, da de først fik nettet til 1-1.

OB's sejr over AaB kom efter tre kampe uden sejr, hvor fynboerne har følt, at skæbnen var hård ved dem.

Længe så det heller ikke ud til, at OB skulle vinde over AaB fredag aften, men med en stærk slutspurt, vendte de kampen på hovedet og hev en 2-1 sejr hjem. Det kunne mærkes og høres i omklædningsrummet efter kampen.

- Selvfølgelig er spillerne glade. Det har de også god grund til at være, de spiller en god kamp i dag. Til trods for at de kom bagud så fortsatte de bare. Vi spillede en god fodboldkamp og vandt fortjent, sagde Jacob Michelsen til TV3 Sport efter kampen.

Læs også:AaB-træner efter nederlag: Det er svært for os på bænken

Før kampen fortalte han, hvor vigtigt det var at få sat Simon Ayo Okosun i scene, og den plan lykkedes til punkt og prikke, lyder det, ligesom holdets attitude får rosende ord med på vejen.

- Vi får i den grad sat Ayo i scene i dag, og så kan jeg rigtig godt lide, at vi ligger tryg på, selvom vi er bagud, og så er jeg helt vild med, at da vi kommer på 1-1, så vil vi vinde.

Det var de to indskiftede angribere Sveinn Aron Gudjohnsen og Mikkel Hyllegaard, der med et mål hver afgjorde kampen, og det giver muligheder i de fremtidige kampe, fortæller Jacob Michelsen.

Læs også:Superliga-chef vil ikke give nogen garanti til sin cheftræner

- Vi har holdt på det samme systemt i mange kampe nu. Nu har de også kunne træne sammen hele ugen. Så yderst positivt, at der kommer tre angribere ind på banen og bidrager positivt. Det stiller krav til, at man skal være der, siger Michelsen, der henviser til Mart Lieder som den tredje angriber.

Selvom sejren var vigtig for drømmen om at komme i top seks, så er der stadig meget arbejde at gøre, fortæller cheftræneren.

- Vi ligger som fortjent, men jeg kan konstatere, at vi nu er to point fra top seks.

Læs også:Skuffet Lucas Andersen: De slår 700 lange bolde i kampen

Læs også:OB-anfører efter vigtig sejr: Vores optakt var måske lidt cliche

Læs også:Sent OB-comeback sikrer tre point mod AaB