Video : Tipsbladet
Superliga

Niels Frederiksen udpeger Brøndbys svaghed: Det mangler vi

Brøndby-træneren ser også gerne, at man ændrer lidt på spillestilen på længere sigt.

Brøndby er i denne sæson en del af topkampen, men for holdets cheftræner Niels Frederiksen er der ikke ligefrem fokus på, hvilken placering man har på nuværende tidspunkt så længe de er med i den øverste del af Superligaen.

Det fortæller han i et interview med TV3+.

Læs også:Startopstillinger: Brøndby har igen angrebs-es med fra start mod AGF

- Det er ikke afgørende for os. Det er afgørende, at vi spiller med i toppen af rækken. Vi vil også gerne ligge nummer ét. Det skal jeg ikke lægge skjul på. Men det er ikke sådan, at det giver os 15-20 procent ekstra. Det skal det heller ikke på den nuværende del af sæsonen. 

I den forbindelse har Brøndby-træneren da også et klart billede af, hvor mandskabet gerne skal forbedre sig - og endda udvikle sig på lidt længere sigt.

Læs også:Millioner på vej til danske klubber - undtagen FC København

- Vi mangler noget stabilitet. Jeg synes, at vi svinger lidt for meget i vores både i kampene og i mellem dem. Og så er der ingen tvivl om, at jeg synes, at vi mangler meget i vores spil med bolden, siger han og fortsætter:

- Jeg synes, at vi kan blive meget dygtigere i vores spil med bolden. Vi har egentlig relativt meget boldbesiddelse, men det handler om, at vi i højere grad kan fastholde spillet på modstanderens sidste tredjedel af banen, så vi kan spille chancerne større, lyder det fra Frederiksen.

Niels Frederiksen slår dog fast, at man i øjeblikket har en strategi om, at man gerne vil spille direkte, da klubbens spillere er bedst til den slags. Dog vil han på den længere bane gerne kunne kontrollere mere.

Læs også:- Jeg skylder Brøndby og fansene en undskyldning

Læs også:Spiller var på blokken i Superliga-klubber: Nu kan han havne i Norge

Læs også:Brøndby-angriber færdig for i år