Wolves tog sejren fra Tottenham til sidst

Tottenham kom tidligt foran, men Romain Saïss sikrede Wolves 1-1 til sidst i søndagens opgør.

Tottenham er inde i en skidt periode, og søndag aften skulle Jose Mourinhos topper på en svær opgave ude mod Wolves.

Som sædvanligt var det med Pierre-Emile Højbjerg i startopstillingen.

Men der skulle gå blot et minut, før gæsterne fra London havde bragt sig i front. Ben Davies samlede et hjørnespark op ved bagstolpen og lagde bolden til rette for Tanguy Ndombele på kanten af feltet, hvorfra han sparkede den forbi Rui Patricio, der ikke så alt for godt ud.

1-0 til Tottenham.

Wolves fik første chance efter 12 minutter, da Adama Traore satte Daniel Podence godt op, men midtbanespillerens afslutning var svag og intet problem for Hugo Lloris.

Fabio Silva var heller ikke langt fra at udligne 28 minutter inde i opgøret, da Nelson Semedo fandt plads i højresiden og spillede sin unge holdkammerat fri foran mål med et fladt indlæg. Silva sparkede dog snært forbi den ene oppasser.

Derfor førte Tottenham også, da der blev fløjtet til pause.

I anden halvleg kom værterne godt ud, og Tottenham blev lagt under et stort pres. Pedro Neto havde blandt andet et farligt forsøg efter 68 minutter.

Scoringen måtte dog lade vente på sig indtil det 86. minut, hvor Romain Saïss blev helten. Forsvarsspilleren kom på et hjørnespark fra Pedro Neto, og så fik han styret udligningen i nettet. 1-1.

Således var også stillingen ved slutfløjt, så begge mandskaber slipper fra opgøret med et enkelt point.

Tottenham er nu på femtepladsen i Premier League med 26 point efter 15 kampe, mens Wolves er nummer 11 med 21 point.