Video : Tipsbladet
Skandinavien

Nu bekræfter klubben: Tidligere AGF'er skal assistere Jon Dahl

Jeffrey Aubynn er ny assistenttræner for Jon Dahl Tomasson i Malmö FF.

Når Jon Dahl Tomasson skal forsøge at genvinde det svenske mesterskaber i 2021, bliver det med en ny mand ved sin side. Den tidligere AGF-spiller Jeffrey Aubynn afløser nemlig Daniel Backström som assistenttræner.

Backström har fået job som cheftræner i Sirus, så i stedet har Malmö forfremmet Aubynn. Han var U19-træner indtil forfremmelse og har arbejdet i klubbens ungdomsafdeling siden 2015.

Som spiller var Aubynn med til at vinde det svenske mesterskab med MFF i 2010. Fem år tidligere havde han tilbragt en enkelt sæson i AGF.

Læs også:Tidligere AGF'er bliver assistenttræner for Jon Dahl Tomasson

- Jeg er stolt og glad for at få den her opgave. For mig er Malmö FF hjemme, og jeg er taknemmlig for at kunne fortsætte min udvikling på hjemmebane, siger Jeffrey Aubynn til klubbens hjemmeside.

- På U19 har vi forsøgt at forberede spillerne på, hvad det handler om, når man spiller på MFF's førstehold, både på banen men også mentalt. Selv om det vigtigste er at vinde fodboldkampe, må vi ikke glemme udviklingen på længere sigt. Jeg ser frem til at fortsætte det arbejde på førsteholdet.

Læs også:Jon Dahl trods forrygende sæson: Jeg er nok aldrig helt tilfreds

43-årige Aubynn stoppede sin aktive karriere i 2013. Han nåede både forbi Bayern Münchens ungdomsafdeling, Halmstads BK, Örgryte IS, AGF, Hammarby IF, Aalesund, Malmö FF og GAIS.

Han bliver dog ikke Tomassons eneste assistent - også hollandske Remy Reynierse arbejder som en af danskerens betroede assistenter.

Læs også:Medie: Malmö kræver rekordbeløb for tidligere Superliga-profil

Læs også:Endelig lidt spiller-ros til Jon Dahl: Hans skyld at jeg spillede godt

Læs også:Holdkammerat om saudisk interesse i Malmö-dansker: Han kan ikke erstattes

Læs også:Klub-boss afslører: Derfor fik eftertragtet dansker ikke sit millionskifte