Video : Tipsbladet
Superliga

Horsens håber på ny cheftræner inden træningsstarten

AC Horsens håber og tror på, at man i denne uge får en ny cheftræner præsenteret. Alt tyder på, at det bliver Jens Berthel Askou.

Han har sagt sit job op i HB Torshavn, fordi han har fået et andet job, og det er ventet, at danske Jens Berthel Askou meget snart præsenteres i Superliga-klubben AC Horsens.

Horsens-sportschef Niels Erik Søndergård afviser dog over for Horsens Folkeblad, at der er noget underskrevet med en ny træner, men det ventes at falde på plads meget snart. 

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

- Vores ambition er, at vi har en ny cheftræner på plads til træningsstarten på torsdag, siger Niels Erik Søndergård til Horsens Folkeblad.

Klubben har været uden træner, siden man mod slutningen af efterårssæsonen sagde farvel til Jonas Dal, der bare fik 11 kampe i spidsen for holdet som afløser for Bo Henriksen. I de sidste par kampe i efteråret stod Mads Lyng i spidsen for holdet.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Horsens ligger før forårssæsonen næstsidst i Superligaen med seks point for 13 kampe. Klubben har hele ni point op til Vejle Boldklub, der er nummer 10 i Superligaen. To hold vil til sommer rykke ud af Superligaen. Kun Lyngby ligger under AC Horsens i tabellen.

AC Horsens er i gang med sin femte sæson i Superligaen i træk.

Læs også:Ingen Retov: AC Horsens henter Askou hjem fra Færøerne

Læs også:Forklarer Brøndby-skifte: Klubben spiller med om mesterskabet

Læs også:Dansk træner siger op på Færøerne - har nyt job på plads