Video : Tipsbladet
Superliga

Ny AaB-træner: Her skal vi blive bedre

Marti Cifuentes påpeger over for Nordjyske, hvor AaB skal blive bedre.

Marti Cifuentes havde første arbejdsdag som cheftræner for AaB tirsdag, men den spanske træner har rallerede gjort sig tanker om, hvad det nordjyske Superliga-hold skal gøre bedre. Det siger han til Nordjyske.

AaB overvintrer som nummer syv i Superligaen, men i efteråret havde nordjyderne svært ved at få sendt bolden i mål, og kun bundholdene AC Horsens og Lyngby Boldklub scorede færre mål.

Læs også:Brøndby-indkøb nærmer sig Superliga-rekord

Den manglende skarphed i offensiven er noget af det, Marti Cifuentes vil forbedre som AaB-træner, og det kræver dels, at spillerne skal blive bedre til at træffe de rigtige beslutninger i kampen.  

- Som hold spiller vi i et højt tempo, og vi er et hold, der gerne vil hurtigt fremad banen. På det parameter ligger vi højt, men på samme tid ligger vi lavest i forhold til præcision. Det viser, at vi prøver meget, men ikke altid vælger de rigtige tidspunkter, siger spanieren til Nordjyske.

Læs også:Analyse: OB's middelmådighed har intet med Michelsen at gøre

Samtidig vil den nye AaB-chef have sit hold til at blive endnu bedre til at presse - ikke mindst skal de forstå, hvornår de skal presse, og hvornår de skal lade være.

Marti Cifuentes, 38 år, kommer til fra norske Sandefjord og tager over fra Peter Feher, der har været vikarierende cheftræner siden oktober. Dengang stoppede Jacob Friis som cheftræner af personlige årsager.

Han debuterer, når AaB møder FC København den 3. februar. 

Læs også:Farvel til Michelsen: Her er trænerkarrusellen i denne Superliga-sæson

Læs også:Anderledes Superliga-stilling: Så store er problemerne for Horsens og Lyngby