Video : Tipsbladet
Superliga

Frantsen har haft Askou før: Sådan er den nye Horsens-træners stil

AC Horsens ser ud til at vende tilbage til det hårde arbejde i fokus med Jens Berthel Askou som cheftræner.

AC Horsens har nu gang i den tredje cheftræner på under et halvt år, da Jens Berthel Askou er blevet ansat hos Superliga-bundholdet, og det er en person, som sætter stor ære i de små ting.

Det fastslår Horsens-spilleren Rune Frantsen, som kender den nye træner fra deres fælles fortid i Vendsyssel, i et interview med Horsens Folkeblad.

Læs også:Ikke Norge: Hareide og Solbakken var i spil til landstrænerjob

- Jens Berthel Askou er en træner, der gør en stor indsats for at finde en halv procent der og en kvart procent der, som kan styrke vores hold og vores chancer for at få point, lyder det fra Frantsen.

Endvidere peger han på, at spillestilen kommer til at være med hårdt arbejde i højsædet, hvor man skal yde alt, hvad man overhovedet kan. Derfor skal alle have styr på deres område, så man kan have fokus på helheden sammen, mener Horsens-midtbanespilleren.

Læs også:- Alle må kunne se, at det her slet ikke giver mening

Frantsen har dog prøvet lidt af hvert. Særligt med Bo Henriksen som cheftræner, hvorimod det blev til småt med spilletid under Jonas Dal. Nu er der en plads åben på venstrebacken, da Michael Lumb er skiftet til Brøndby - og det er en plads, som han gerne tager.

Horsens-mandskabet har senest fået Søren Reese ind på holdet på en lejeaftale fra FC Midtjylland. Det giver lidt flere muligheder, da Reese tidligere har spillet på den nu åbne plads, selvom forcerne primært er inde centralt.

AC Horsens spiller første testkamp frem mod forårssæsonen på torsdag, hvor de skal møde Skive.

Læs også:Glad Reese: Jeg er sulten efter at gøre en forskel

Læs også:ACH-boss: Reese passer rigtig godt ind

Læs også:Officielt: AC Horsens lejer forsvarsspiller i FC Midtjylland