Video : Tipsbladet
Premier League

Manager roser Ronnie Schwartz: Han er ikke engang fit endnu

Charlton-bossen er imponeret over sin danske angriber.

Ronnie Scwartz skulle kun bruge to kampe på at score sit første mål for engelske Charlton Athletic, og hans kvalitet har hidtil imponeret cheftræner Lee Bowyer.

I sidste uge skiftede “Plaffeministeren” således fra FC Midtjylland til den engelske klub, og tirsdag aften kom han på tavlen i et målrigt remis mod Rochdale i League One, efter at han var blevet indskiftet i pausen.

Lee Bowyer roser efter kampen sin nye angriber og glæder sig til at se Ronnie Schwartz, når han kommer i bedre form.

Læs også:Tidligere Superliga-topscorer lyner i vild League One-målfest

- Det er hans afslutningsevne. Hvad I lige så der i aften, det var det, vi så på video, før han kom til os. Afslutningerne er af en rigtig god kvalitet. Han er ikke engang fit endnu, siger Lee Bowyer til London News Online og tilføjer:

- Mod slutningen så han lidt træt ud. Men vi vil gøre ham skarpere, han bliver bedre. Ronnie bliver bedre, men I kan allerede se, hvad han kommer med. Han bringer afslutninger som den. Han havde en chance og tog den.

Der er ikke noget at sige til, hvis 31-årige Ronnie Schwartz ikke kom til Charlton i kampform. Efter at han i sidste sæson blev topscorer i Superligaen, fik han blot et enkelt kort indhop i Sydbank Pokalen for FC Midtjylland i efteråret.

Læs også:Transferplanen: Der skal millionregn til, hvis FCM skal sælge profiler

Ronnie Schwartz og Charlton skal igen i aktion lørdag, når de møder Bristol Rovers.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Læs også:Transferugen i Danmark: Den store oprydning er i gang hos FC Midtjylland