Video : Tipsbladet
Superliga

AGF’er kæmper med farten: Så har jeg hele pakken

Den 23-årige back vil have hele pakken, hvis han bliver hurtigere, siger han.

Han mistede sin plads i startopstillingen hos AGF i løbet af efteråret, men Alexander Munksgaard slår ikke op i banen. Den 23-årige back fortæller til Jyllands-Posten, at han kæmper med farten for at vinde pladsen tilbage.

Alexander Munksgaard startede ellers den indeværende sæson som starter i efterårets første syv Superliga-kampe, inden han blev henvist til bænken til fordel for højre back-konkurrenten Kevin Diks.   

Læs også:Nye FC Nordsjælland-stjerner på vej: Han kan blive en publikumsfavorit

Nu knokler Munksgaard for at vinde pladsen tilbage.

- Ud over den almindelige træning har jeg arbejdet meget med hurtighed, primært med sprint og acceleration. Jeg vil gerne have lidt mere fart i fødderne. Man kan lynhurtig se anderledes ud, hvis man er hurtigere på fødderne, man ser mere bevægelig ud og er mere fleksibel i de forskellige situationer.

Læs også:Superliga-bundklub forlænger med endnu en spiller

- Som back har jeg lange og tunge løb op og ned langs linjen. Hvis jeg kan forbedre min hurtighed, har jeg hele pakken, men det kræver hårdt arbejde, for det er svært, når man ikke har det fra naturens side, siger Alexander Munksgaard til Jyllands-Posten.

Konkurrenten på højre back, Kevin Diks, er blot lejet i Fiorentina for den indeværende sæson, efter at AGF også havde lejet hollænderen i hele sidste sæson. Alexander Munksgaard har derimod kontrakt med AGF frem til december 2023.

Næste chance for spilletid i Superligaen er, når AGF møder Vejle Boldklub den 2. februar. 

Læs også:FCM og AGF tvunget til at rykke træningskamp

Læs også:Angriber flygtede fra Superligaen: Jeg var knækket

Læs også:Kvist giver stafetten videre: Vil ikke afvise at tage den tilbage