Video : Tipsbladet
Skandinavien

Tidligere OB'er blev droppet af Hareide: Nu er han på vej til Tyskland

I Rosenborg kunne Åge Hareide og den sportslige ledelse ikke bruge stopper Tore Reginiussen - nu er han i stedet på vej til tysk fodbold.

I 2012 forlod den norske forsvarsspiller Tore Reginiussen Superligaen og OB efter et år, der ikke var nogen stor succes, men siden har den tidligere landsholdsspiller vist kvaliteterne hos Rosenborg. 

Nu blæser der dog nye vinde omkring den 34-årige stopper, for han er færdig i Rosenborg efter mere end otte år og leder efter en ny arbejdsgiver.

Læs også:Rosenborg løb fra løfte om ny aftale til tidligere OB'er

At han leder efter en ny arbejdsgiver er i øvrigt lidt overraskende, da Rosenborg-ledelsen i oktober nærmest lovede ham en ny aftale.

Her lød det - også fra Åge Hareide - at stopperen kunne få en ny aftale, hvis han selv ønskede det.

Læs også:Rasende Åge Hareide boykotter norsk medie

Det fik han dog aldrig, da klubben løb fra løftet, og i stedet er Tore Reginiussen i gang med at afsøge markedet efter en ny arbejdsgiver.

Heldigvis har han et godt navn, og ifølge norsk TV 2 er den 34-årige stopper tæt på at skrive under med en ny arbejdsgiver.

Ifølge mediet skriver forsvarsspilleren under på en aftale med en klub i den næstbedste tyske række, 2. Bundesliga. Så nok er han kommet op i årene, men der er altså fortsat spændende muligheder for Tore Reginiussen.

Læs også:Færdige i Norge: To tidligere Superliga-spillere kan nu hentes gratis

Læs også:Tidligere OB'er stopper på landsholdet: Tid til yngre kræfter

Læs også:Tidligere OB'er vil tage et år mere: Vil ikke slutte 15 år sådan her