Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Tæt duel på Britannia Stadium

Stoke har ikke vundet en kamp siden 1-0-sejren over Blackburn i midten af december, mens fire af fem efterfølgende kampe er endt uden vinder.

Fredag kl. 20.45
Stoke – Watford
X
3,20 @ Unibet

Stoke har ikke vundet en kamp siden 1-0-sejren over Blackburn i midten af december, mens fire af fem efterfølgende kampe er endt uden vinder. Senest blev det til 3-3 imod Rotherham som en klar undtagelse fra reglen om, at Stoke som regel spiller både målfattige og tætte opgør.

Watford har i samme periode hentet 9 af 15 mulige point og fremstår generelt mere svingende end The Potters. Xisco har været manager for klubben i de fire sidste kampe, hvor man har vundet tre og tabt en enkelt. Det er derfor svært at sige noget konkluderende om stilen under spanieren, der er er den sjette mand i trænerstolen siden september 2019.

Fredagens topkamp ligner dog et tæt opgør, uanset hvem der indtager managerposten i Watford. Stoke er aldrig nemme at spille imod, og hvis ikke kampen får en chokstart, kan den let udvikle sig i en retning, hvor begge hold er tilfredse med det ene point. Odds 3,20 virker fornuftigt betalt på X’et.