Video : Tipsbladet
Superliga

Jonas Wind om muligheden for skifte: Der er mange fede ligaer derude

FC Københavns Jonas Wind er opmærksom på, at en transfer til udlandet godt kan komme på tale.

Jonas Wind har i en længere periode været blandt de mest interessante spillere i Superligaen, men hvis det står til ham selv, så venter der ikke et skifte til en anden klub lige om hjørnet. Der er først ting i FCK, som han vil opnå.

Det fortæller han i et interview med FC København-programmet 'Klubhuset'.

Læs også:FC København uden syv spillere i første testkamp

- Jeg tænker ikke så meget over det med at komme videre lige nu. Det gør jeg ikke. Jeg har det godt her, og jeg vil gerne vinde nogle ting her først. Så jeg tænker ikke så meget over det, men selvfølgelig er jeg også bevidst om, at hvis jeg bliver ved med at gøre det godt, så er der klubber udefra, som holder øje med en, siger han og fortsætter:

- Så er der nok risiko eller chance - alt efter hvordan man ser på det - for at man nok skal videre en dag. Det må vi tage til den tid, lyder det fra Jonas Wind.

Læs også:Stor hæder til FCK-profil: Kåret til Årets Talent i Danmark

Når det kommer til hvilken liga, der kunne være mest interessant for FCK-angriberen, så sørger han får at undgå at lukke dørene.

- Jeg har ikke en reference. Der er så mange fede ligaer derude. Vi må se, hvor jeg ender en dag, men jeg har ikke travlt, fortæller Wind, som tilføjer at når det kommer til sprog, så har han lært lidt fra skolen.

Jonas Wind blev senest kåret som årets talent i Danmark.

Læs også:FCK'er ser tilbage: Megafedt og ret vildt

Læs også:Transferplanen: Danske stjerner på vej til FC København?

Læs også:Den Store Nytårsquiz 2021: Forudsig mest og vind fede præmier