Video : Tipsbladet
Superliga

Russiske klubber har AaB-midtbanespiller på ønskelisten

Ruslands hovedstad, Moskva, kan givetvis ende med at blive destinationen for AaB-spilleren efter kort tid i dansk fodbold.

AaB's Pedro Ferreira kom til Superligaen forud for denne sæson, og allerede nu er interessen eftersigende blevet ganske klar for den portugisiske midtbanespiller i andre klubber. 

Det skriver det russiske medie Sport Express, som peger på, at det er hovedstadsklubben CSKA Moskva, der er ude efter ham.

Læs også:AaB-talent kan udlejes: Træner med i 1. divisionsklub

Spillerens agent Carlos Gonçalves bekræfter da også overfor førnævnte medie, at man har fået øjnene op for midtbanespilleren i det store land mod øst.

- Pedro er på listen på nogle russiske klubber. Jeg vil dog hverken be- eller afkræfte nogen bestemt klub, lyder det fra agenten.

Læs også:Superliga-klub klar med kuglepennen: Vi nærmer os noget

Hvis AaB ender med at sælge Ferreira til CSKA-klubben, så vil det være den anden midtbanespiller i den seneste tid, som de sælger til en klub fra Rusland, da man også har gjort det med Oliver Abildgaard, som i dag spiller for Rubin Kazan.

Prisen for den dygtige AaB'er skulle være på omkring 15 millioner kroner, som nu har spillet 13 kampe for aalborgenserne med to assister til følge, og han har kontrakt med dem frem til sommeren 2024.

23-årige Ferreira har i sin tid som ungdomsspiller spillet 38 kampe for forskellige U-landshold for Portugal.

Læs også:AaB-spiller overvejer exit: Der bliver arbejdet på nogle ting

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: AaB-kriger på blokken i fransk klub

Læs også:AaB-boss overvejer exits: Vi bliver nødt til at se på de ældre spillere