Video : Tipsbladet
La Liga

Barca-træner takker keeper for sejr: Heldigvis har vi ham

Ronald Koeman var især glad for målmand Marc-Andre ter Stegen efter søndagens sejr.

FC Barcelona har over de seneste elleve dage haft et par hårde kampe, hvor de måtte ud i forlænget spilletid hele tre gange - først i to Super Cup-kampe og derefter en pokalkamp.

Søndag var de så tilbage i aktion i den spanske liga og spillede blot 90 minutter mod Elche, hvor de også endte med at sikre sejren med to mål. Og det kan de især takke målmand Marc-Andre ter Stegen for, mener cheftræner Ronald Koeman.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Real Madrid kan hente Tottenham-spiller

Da FC Barcelona var foran med blot et mål, kom Elche nemlig frem til en stor chance, hvor Barcelonas tyske keeper diskede op med en flot redning.

- De havde ikke chancer - de havde kun en chance, og det kom fra en stor fejl fra vores forsvar. Men Ter Stegen var virkelig god i den en-mod-en-chance. Heldigvis har vi en god målmand, fordi de kunne have udlignet der. Bortset fra den fejl, klarede vi os godt defensivt. Det bedste ved i dag var vores pres og vores præstation uden bolden. Vi fortjente at vinde, siger Ronald Koeman ifølge Marca og tilføjer:

Læs også:Martin Braithwaite med hovedrolle i Barca-sejr

- Jeg er meget tilfreds med, hvordan vi vandt kampen. Vi har haft masser af kampe de sidste par dage, og vi har holdt fokus. Vi var bedre end vores modstandere. Vi var tålmodige. Vi vandt boldbesiddelsen. Det var svært at score, fordi de havde mange mænd bag bolden, men vi pressede godt.

FC Barcelona er efter sejren på en tredjeplads i La Liga. De har tre point op til Real Madrid på andenpladsen, mens de har syv point op til Atletico Madrid på førstepladsen. 

Læs også:Karantæner - hvem er ude?