Video : Tipsbladet
Superliga

FC København-profil: Jeg spiller for at komme til udlandet igen

Viktor Fischer har fortsat sigtet rettet mod at komme til udlandet.

Viktor Fischer vendte hjem til dansk fodbold og FC København for præcis tre år siden, men han satser ikke på, at han er færdig med at spille i udlandet. Det fastslår offensivspilleren i et interview med indkast.dk.

Den 26-årige tidligere landsholdsspiller var flyvende for FC København i sin første tid, men det er længe siden, at Viktor Fischer for alvor har strålet i Superligaen, og i denne sæson jagter han fortsat sin første ligascoring.

Læs også:AaB-boss arbejder på salg: Det ser positivt ud

Ikke desto mindre er Fischer én af de bærende kræfter på FCK-mandskabet, og han er glad for at være i den danske hovedstad. Så glad, at han er åben for at forlænge den nuværende kontrakt, der udløber om halvandet år.

- Det kunne jeg godt se ske, men hverken klubben eller jeg stresser over den situation lige nu. Jeg spiller også for en dag at komme til udlandet igen, men jeg tager det et skridt af gangen. Det her projekt er rigtig spændende, og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang igen, siger Viktor Fischer af til Indkast.dk.

Læs også:Medie: FC København byder på tidligere dansk landsholdsspiller

Viktor Fischer har tørnet ud for AFC Ajax, Middlesbrough og Mainz i udlandet, og størst succes havde offensivspilleren i Amsterdam, hvor han er noteret for mere end 100 kampe for Hollands største klub. 

Viktor Fischer har spillet 72 Superliga-kampe for FC København - han har scoret 17 mål. 

Læs også:- Superligaen har ikke plads til at udsætte kampe

Læs også:Solbakken om rigmænd i danske klubber: Idealismen er "long gone"

Læs også:Agent afslører: Her vil Lasse Schöne finde en klub

Læs også:AaB-boss om transfervarm profil: Der skal mere end 19 millioner til