Video : Tipsbladet
Superliga

Jonas Lössl eller Jesper Hansen: Han står i aften

FCM-træner Brian Priske afslører, hvem der er førstemålmanden hos de danske mestre.

FC Midtjylland fik på sidstedagen af transfervinduet tilgang af Jonas Lössl, og han skal konkurrere med Jesper Hansen om spilletiden. I første omgang beholder sidstnævnte sin plads i målet, afslører cheftræner Brian Priske over for Herning Folkeblad.

Ulvene indleder foråret mod SønderjyskE torsdag aften, og hjemvendte Jonas Lössl indgår i den trup, Brian Priske har udtaget til kampen, men Jesper Hansen starter altså inde i forårspremieren.

Læs også:BIF-boss roser rivaler: Disse transfers var bedst

- Jesper har præsteret på et vanvittigt højt niveau igennem lang tid. Vi skal lige have Jonas helt ind i det hele, siger FC Midtjylland-træneren til Herning Folkeblad.

Brian Priske fastslår, at der ikke er nogen i FC Midtjylland, der er garanteret spilletid, og at der derfor også er en åben kamp mellem Jesper Hansen og Jonas Lössl om pladsen i målet.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - Brøndby IF

Jonas Lössl, der fyldte 32 år i mandags, er vendt hjem til FC Midtjylland efter et ophold i Everton, der aldrig kastede en debut for Premier League-klubben af sig. Han var i sidste sæson udlejet til Huddersfield, hvor han stod fast. 

Læs også:Kommer FCK, AGF eller BIF og snyder FCM for guld?

Læs også:Var ikke god nok til SL: Afviser at vende tilbage

Læs også:Riddersholm ærgrer sig over manglende indkøb