Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-boss med opfordring til vragede spillere

AaB's trup er bred. Også for bred. Derfor ser Inge André Olsen gerne, at spillerne, der ikke spiller, gør meget for at komme væk.

De fik et enkelt point i går mod Randers FC, nordjyderne AaB, og dermed fik Marti Cifuentes og AaB sit andet point i dette forår efter 1-1 i Brøndby senest.

Der er stadig masser af arbejde forude, og for AaB's sportschef, Inge André Olsen, handler det i dennæte tid om at trimme truppen. Det fortæller han til Nordjyske.

AaB har en bred trup - også en trup, der er for bred - og derfor arbejder man på flere ting.

For eksempel er Jores Okore tæt på at forlade Nordjylland og håbet fra AaB er, at flere vælger at skifte væk.

Sportschefen peger på, at spillerne også selv aktivt skal søge en løsning.

- Jeg håber, at vi kan få bragt antallet af spillere ned, og det skal de spillere, der sidder på tribunen også. De er her for at spille fodbold, så de skal gøre alt for at kigge efter muligheder og se, om der er nogle døre, der er åbne, siger Inge André Olsen til Nordjyske

Senest var spillere som Kasper Kusk, Oliver Klitten, Magnus Christensen og Timothy Nkadá end ikke i AaB's kamptrup, hvilket altså vidner om, at Marti Cifuentes dels har en stor trup, dels har rystet posen.

AaB's næste opgave er en hjemmekamp mod FC Midtjylland. Nordjyderne er nummer syv i Superligaen - fire point efter SønderjyskE, der ligger nummer seks.

Du kan læse mere om SønderjyskE's mandagsopgør mod FC København her.