Vred AaB'er: Vi pisser det væk

Rasmus Thelander er alt andet end tilfreds med, at AaB ikke kunne holde 1-1 hjem mod AC Horsens.

AaB har fortsat forårets første sejr til gode, for onsdag aften formåede nordjyderne at tabe 2-1 til Superliga-bundholdet AC Horsens.

Gæsterne fik ellers reduceret ved Mathias Ross få minutter før slutfløjt, men i fem minutters overtid lykkedes det alligevel Nicolai Brock-Madsen at gøre det til 2-1 og sikre Den Gule Fare en vital sejr.

Efter opgøret var Rasmus Thelander rasende over, at det skulle gå, som det gjorde i de døende minutter.

- Jeg har ikke ord for det. Vi giver liv i en hel halvleg og arbejder sindssyg godt for at score og for at komme tilbage i kampen, og så pisser vi det væk i de sidste minutter, hvor vi bare skal få den frem... Ja, jeg har ikke ord for det, siger han til TV3 Max.

AaB er nu fjerdesidst i rækken, og forsvarsspilleren ønskede ikke at kommentere på holdets muligheder for at slutte i top seks.