Video : Tipsbladet
Superliga

Fischer: Var jeg så god, som der blev snakket om?

Den tidligere danske landsholdsspiller fortæller i et interview, at han nogle gange føler, at hans præstationer blev talt op til mere, end de var.

Han stemplede flot ind i FC København med mål og assists, men det niveau har han haft svært ved at finde igen, FC København-profilen Viktor Fischer.

Men Fischer, der taler ud i et interview med Discovery+, fortæller nu, at han til tider synes, at hans præstationerne før et længere skadesforløb blev talt mere op, end de egentlig burde være blevet.

- Jeg synes tit, jeg er bedre, end jeg får kritik for. Jeg var allerbedst i flere kampe før skaden, men jeg har været lige så god i nogle kampe efter skaden, som jeg var, da jeg var allerbedst. Men er det bare én god kamp og så to middelmådige. Eller en og så to dårligere ser det selvfølgelig anderledes ud. Jeg vil altid blive målt på, at jeg var så god tidligere.

- Jeg bliver desværre også lidt målt på sådan en lidt utopisk tankegang om, at jeg var bedre, end jeg rent faktisk var. Det er også lidt svært at have med at gøre. Var jeg så god, som der bliver snakket om nogle gange? Det kan jeg godt selv være lidt i tvivl om, reflekterer han i interviewet, som du kan se i sit fulde i afspilleren øverst.

Viktor Fischer, 26 år, har i denne sæson spillet 26 kampe for FC København, og det er blevet til tre mål og tre assists.

Den tidligere Ajax-spiller har til sommer bare et enkelt år igen af sin aftale med FC København.