Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-målscorer: Vi smadrer FCK fuldstændig

Målscoreren glæder sig over en "helt fair" storsejr over FC København.

FC København var på besøg hos FC Midtjylland på MCH Arena torsdag aften, og de blev sendt hjem til København med en ordentlig lussing.

Det endte med en 4-1-sejr til FC Midtjylland, der kom tilbage på sporet efter et pokalnederlag til SønderjyskE og et remis mod Randers FC. Og det var en ganske fortjent, mener målscorer Anders Dreyer. 

- Det er helt fair, at vi vinder 4-1. Vi smadrer dem fuldstændig, så ja. Det var godt efter nulløsningen i Randers at komme tilbage på den her måde med 4.500 på stadion, sagde Anders Dreyer til 3+ efter kampen.

FC Midtjylland-kantspilleren kom selv på tavlen med et forrygende langskudsmål efter pausen.

- Den rammer jeg vel, ligesom jeg plejer til træning, så det var okay at se den gå ind i kamp, sagde han med et smil om den kasse.

Samtidig glædede Anders Dreyer sig over, at midtjyderne igen kunne have fans på stadion. De giver 10 procent ekstra, lød det fra målscoreren. 

FC Midtjylland fastholder deres forspring i toppen af Superligaen, hvor de med sejren fortsat har fire point ned til Brøndby IF på andenpladsen. De har hele 11 point ned til torsdagens modstander, FC København.

Få tipsbladet.dk's analyse af FC Midtjyllands sejr over FC København her.