Video : Tipsbladet
Superliga

PC har intet overblik: Her er udfordringen i FCK

FC Københavns nye sportsdirektør samler stadig indtryk sammen, så han kan danne sig et billede af, hvad der skal ske i sommerens transfervindue.

Peter Christiansen har nu snart været en måned i jobbet som sportsdirektør i FC København, og han er nu i fuld gang med

Det fortæller han i et interview med TV3+.

- Nu er jeg jo tre uger henne i mit ansættelsesforhold i FC København, så jeg suger stadigvæk til mig. Jeg tager alle de indtryk, som jeg kan få, og så må vi konkludere. Jeg skal nok også give jer muligheden for at få adgang til flere af mine tanker, når vi kommer længere hen, fortæller han og erkender, at indtrykkene ikke har været ens.

- De er blandede indtil videre. Det må jeg sige, lyder det med et skævt smil.

Når det kommer til, hvad der så skal ske til sommer, hvor man kan komme nærmere på en Jess Thorup-trup, så er han ikke så langt endnu, at han kan åbne op for fortælle så meget.

- Jeg tror, at det letteste svar lige nu vil være, at jeg ikke har noget overblik over det nu. Puslespillet er i hvert fald ikke lagt. Jeg har gjort mig nogle tanker. Det er klart. Og dem skal I nok blive involveret i, når vi kommer lidt længere frem, siger 'PC', som ikke tænker så meget over, at der skal trimmes i truppen. Derimod handler det om noget andet i hans optik.

- Man kan jo sige, at en del af udfordringen bliver at få mere ud af de lønkroner, som vi får stillet til rådighed. Der har jeg stor nok selvtillid til at sige, at det kan jeg også, lyder det fra den nye FCK-boss.

Kritikken af FCK har desuden været hård på det seneste. Læs mere om det her.