Video : Tipsbladet
Skandinavien

Holdkammerat om Junkers exit: Det kom som et chok

Det vakte ikke kun opsigt udadtil, da Kasper Junker og Bodø/Glimte skildtes efter en meget offentlig ordkrig. Også spillerne var i chok.

Først skændtes Kasper Junker og hans agent med Bodø/Glimts klubledelse i medierne omkring transferdeadline. To måneder senere var den gal igen, da den danske angriber forlod holdets træningslejr med ordene "Her kan jeg ikke være mere."

Det fik klubben til at udsende en slags statement på sin hjemmeside.

- Vi registrerer, at han har forladt træningslejren i Spanien. Det er selvfølgelig uacceptabelt. Vi ønsker, at Kasper kan komme på et nyt eventyr, men tilbuddet skal også være det rigtige fra klubben, skrev Bodø/Glimt.

Det var ikke kun i medierne og blandt fans, at Junkers pludselige exit og uoverensstemmelse med ledelsen vakte opsigt. Det gjorde den også blandt holdkammeraterne, fortæller Bodø/Glimt-spilleren Patrick Berg.

- Jeg var væk med landsholdet, da det skete, så præcis hvordan det udartede sig, fik jeg ikke helt med, men det kom som et chok for de fleste, siger han til Nettavisen.

- Samtidig tog vi spillere det med ro. Det var ikke noget, vi gik rundt og stressede over. Det var ikke noget stort problem internt i hvert fald.

Det endte med, at Kasper Junker fik et skifte til japanske Urawa Red Diamonds, som han debuterede for forleden. Det gik meget godt.

Læs mere om debuten her.