Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-træner: Det er jo det, spillerne lever for

Kampen om medaljer i 3F Superligaen er ved at spidse til, men Brøndby-lejren trives under det tilhørerende pres, lyder det fra cheftræneren.

Presset på FC København og Brøndby er stort forud for søndagens derby i 3F Superligaen, men det er ikke en hæmsko.

Det fortæller Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Efter sejren på 3-1 over topholdet fra FC Midtjylland venter der endnu en svær opgave for Brøndby, når de søndag gæster FC København med hjemmepublikummet i ryggen i Parken.

Inden opgøret ligger Brøndby blot ét point efter FC Midtjylland på førstepladsen, mens FC København har seks point op til rivalerne fra Vestegnen. Derfor er søndagens derby uhyre vigtig for begge mandskaber.

- Vi og FC København er de to klubber i Danmark med det absolut størst pres. Så selvfølgelig er der også pres på begge hold i morgen, men det er jo det, spillerne lever for og drømmer om, så vi glæder os rigtig meget til Derbyet og nyder at være i en position med tre runder tilbage af 3F Superligaen, hvor vi kan lægge pres på førstepladsen, siger Niels Frederiksen.

Senest de to hold mødtes, var i begyndelsen af april på Brøndby Stadion. Her lykkedes det FC København at tage en sejr på 3-1 på to mål af Kamil Wilczek og et mål af Mohamed Daramy.

Nu venter der endnu et københavnerderby, og Niels Frederiksen forventer endnu en målrig affære.

- Spillerne ved jo godt, at vi i princippet har spillet en sæson, hvor vi har præsteret rigtig godt, men vi vil jagte en sejr i morgen, så vi kan fortsætte med at lægge pres på FC Midtjylland. Samtidig skal FC København også ud at vinde, så der er stor sandsynlighed for, at Derbyet i morgen kan gå hen og blive et målrigt et af slagsen, fordi begge hold i udgangspunktet skal ud at vinde.

Søndagens kamp mellem FC København og Brøndby har kampstart klokken 16.00.