Video : Tipsbladet
Serie A

Cristiano Ronaldo: Sådan vil jeg huskes

Den portugisiske angriber er i karrierens efterår, og når det er slut med fodbolden, så håber han, at historiebøgerne vil huske ham.

Der er nok ingen tvivl om, at når 36-årige Cristiano Ronaldo på et tidspunkt lægger støvlerne på hylden, så vil han nævnes blandt de bedste spillere gennem tiderne.

I januar blev han i en alder af 35 den hurtigste spiller i Juventus' historie til at score 100 mål, og det var bare tilføjelsen til en flot karriere, der for alvor tog fart i 2003 med skiftet til Manchester United.

Selvom han endnu ikke ligner en, der er ved at stoppe karrieren, så er forholder han sig til sit eftermæle i et interview med Livescore, hvor han netop er udnævnt til brand-ambassadør.

- Jeg håber, at jeg vil blive husket som en af de bedste spillere, en der knoklede hårdt, som altid gjorde sit bedste for at hjælpe holdet, og at jeg vil være en del af fodboldens historie.

Cristiano Ronaldo blev også spurgt ind til, hvem, han tror, der bliver den største spiller af Erling Haaland og Kylian Mbappé.

- Det er svært at vælge en spiller, der kommer til at blive den bedste, men jeg synes, at det bliver spændende at se denne generation af yngre spillere, som Haaland og Mbappë, der kommer frem nu.

- Nogle spillere kan spille godt i en eller to sæsoner, de rigtig gode spillere er dem, der bliver ved sæson efter sæson, og det er ikke nemt. det kræver hårdt arbejde og engagement.

Den spektakulære angriber har 12 måneder tilbage af sin kontrakt med Juventus, og flere rygter sender ham allerede afsted denne sommer.

Tidligere har hans mor udtalt, at hun gerne så ham i Sporting Lissabon.