AGF-træner: Glad for den ild, vi spiller med

AGFs cheftræner David Nielsen var satte pris på spillernes ærgerighed trods nederlaget til Brøndby på Ceres Park.

AGF led et nederlag på 2-1 til Brøndby hjemme på Ceres Park torsdag aften i en dramatisk kamp, men cheftræner David Nielsen var tilfreds med sit holds attitude på banen.

Det fortæller han til AGF TV efter kampen.

Torsdag aften stod AGF og Brøndby overfor hinanden i Aarhus i næstsidste spillerunde af mesterskabsspillet i 3F Superligaen.

Her lykkedes det Brøndby at spille sig et stort skridt tættere på guldmedaljen med en hårdt tilkæmpet sejr over David Nielsens tropper.

- Jeg er rigtig glad for den ild, vi spiller med igen. Der var godt med liv på stadion, og vi er ærgerlige over at tabe kampen, siger AGFs cheftræner.

Brøndby bragte sig i front efter små fem minutters spil på et mål af topscorer Mikael Uhre, men nogle minutter senere gjorde gæsterne fra Vestegnen det svært for sig selv.

Morten Frendrup modtog sit andet gule kort og dermed rødt efter en hård tackling på Casper Højer. Derfor skulle de blå-gule spille i undertal i resten af kampen.

- Jeg synes, Brøndby forsvarer sig rigtig godt 10 mod 11. De forsvarer sig godt på indlæggene, og vi kommer ikke rigtig i gennem, forklarer David Nielsen.

AGF fik udlignet til 1-1 i første halvleg, men efter pausen gik det galt for aarhusianerne.

Midtstopperen Sebastian Hausner lavede en fatal fejl med en for kort tilbagelægning til Kamil Grabara. Bolden blev opsnappet af Mikael Uhre, som scorede sejrsmålet til 2-1.

- Det er klart, vi ser alle sammen, at Hausner laver en fejl. Det er godt udnyttet af dem

Sidste kamp for AGF i mesterskabsspillet er på mandag, når de gæster FC Midtjylland på MCH Arena. Der er kampstart klokken 17.00.

AGF har allerede sikret sig en plads i playoff-kampene om en plads i den nye europæiske turnering Conference League. Her skal aarhusianerne møde nummer syv fra kvalifikationsspillet, som enten bliver AaB eller SønderjyskE.