Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Double: Vasalund vælter igen

Vi runder ugen af på Dagens Double fronten med at se nærmere på en duel fra Hviderusland og en kamp fra Sverige i forsøget på at ramme en kombi

Søndag 13.00
Vasalund – Öster
Udesejr
Odds 2.30 @bet365

Vasalund fik tildelt tre point i sidste runde. Uden dem havde de blot høstet fire point, hvilket ville være en delt sidsteplads. Det kan være hårdt at være oprykker. De tabte tre af deres seneste fire kampe, som rent faktisk blev spillet.

Öster har vundet tre af sæsonens første syv kampe. Med 1-0, 2-1 og 1-0. Først- og sidstnævnte sejr blev hentet på udebane og to af de tre sejre blev hentet mod hold, som ligger under dem i tabellen. Præcis som Vasalund gør.

Søndag 15.00
Slutsk – Isloch
Over 1.5 mål
Odds 1.28 @bet365

Der er masser af kampe i den bedste række i Hviderusland, som er alt andet end målrige, men disse to klubber har da i det mindste forsøgt at være undtagelser. Fire af Slutsk’ seneste fem kampe havde mål af begge parter. Deres seneste to på eget græs sluttede 1-1 og 2-2.

Dén kan Isloch stikke. Fem af deres seneste seks udekampe havde mål af begge parter. Alle fem havde sågar mindst tre scoringer. Deres målscore for disse seks kampe læser 12-13. Det kan ikke mange i Hviderusland gøre dem efter. I begge indbyrdes ligaopgør i sidste sæson var begge hold på tavlen. Jeg krydser fingre for, at de fortsætter denne serie.

Samlet odds = 2.95 @bet365

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFORSLAG HER: WWW.SPILFIDUSER.DK