Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Lyngby sælger stor profil

Lyngby tager afsked med en af klubbens største profiler.

Mathias Hebo Rasmussen forlader Lyngby Boldklub til fordel for den polske klub Cracovia.

Det bekræfter Lyngby Boldklub nu på klubbens hjemmeside.

Tidligere har der været rygter om, at Lyngby Boldklub tjener tre millioner kroner på salget af midtbaneprofilen, og ifølge klubbens direktør Andreas Byder er der også tale om en pæn transfer for De Kongeblå. 

- Hebo har været en profil for os, og med hans præstationer i foråret er det kun naturligt, at både danske og udenlandske klubber har vist interesse for ham. Vi er endt med en rigtig god løsning, og får også en pæn transfer. Vi har jo som sådan ikke planlagt at sælge spillere dette vindue, men vi endte til sidst i et niveau, hvor vi ikke kunne sige nej. Og derfor er Hebo nu på vej videre.

- Selvom vi græder med det ene øje, så smiler vi også med det andet, for vi under Hebo et udlandseventyr og muligheden for at prøve sig af i et nyt land og en ny kultur. Han er en klasse fyr og personlighed, som vi kommer til at savne i klubben. Men vi ved jo så heldigvis også, at hvis det går galt i Polen, så kommer han nok bare hjem igen, siger Andreas Byder ifølge Lyngbys hjemmeside.

I den forgangne sæson spillede Hebo 34 gange for Lyngby Boldklub med syv mål til følge. Tidligere har han spillet for Silkeborg IF og Vejle Boldklub.