Video : Tipsbladet
Bundesliga

Schalke 04 gafler gammel FC Midtjylland-kending

Den nedrykkede tyske klub henter angriberen, der blot tilbragte få uger i FC Midtjylland.

Schalke 04 fortsætter med at være særdeles aktive i sommerens transfervindue. De har sagt farvel til mere end 15 spillere, mens der også er kommet en hel del nye spiller til.

Nu har de præsenteret endnu en forstærkning i form af offensivspilleren Dominick Drexler, der har en meget kort fortid i FC Midtjylland. Schalke 04 henter den 31-årige tysker fra FC Köln og udstyrer ham med en toårig aftale, oplyser de på deres hjemmeside.

I danske kredse er Dominick Drexler som nævnt mest kendt for hans ultrakorte ophold på Heden.

FC Midtjylland hentede tyskeren for godt 18,5 millioner kroner i sommeren 2018 fra Holstein Kiel, og her blev han den dengang næstdyreste transfer for midtjyderne nogensinde. Få uger senere solgte Ulvene dog Drexler tilbage til tysk fodbold, hvor FC Köln købte ham for et beløb i omegnen af 33 millioner kroner.

Siden har han tre sæsoner FC Köln, men i Bundesligaen har han haft begrænset succes. Mere succes har han imidlertid haft, når han har spillet i 2. Bundesligaen, hvor det er blevet til hele 23 mål og 32 oplæg på 97 kampe. Nu skal han igen tørne ud i den række for Schalke 04.

I 2019 forklarede Dominick Drexler det korte ophold i FC Midtjylland. Læs mere om det her.