Video : Tipsbladet
Superliga

Stadig tændt på målmand: HSV og OB forhandler igen

Oliver Christensens fremtid kan stadig blive tysk.

OB's målmand Oliver Christensen er kommet ind på radaren syd for grænsen, hvor den tyske traditionsklub HSV kan blive keeperens næste klub. Dog lader det til, at de to klubber ikke helt kan blive enige om prisen.

Forhandlingerne er dog ikke gået i stå af den grund. Det skriver Hamburger Morgenpost.

Her bliver der peget på, at der er planer om, at tyskerne i weekenden vil sætte sig sammen med fynboerne igen for at finde frem til en aftale. Ifølge førnævnte medie er det meningen, at man lige vil have fredagens kamp mod Schalke overstået.

Dernæst er det 'Gribben fra Kerteminde', der er næste punkt på dagsordenen. Indtil videre skulle OB være opsat på at få 22 millioner kroner for målmanden, men tyskerne hævder, at de kun er villige til at betale 19 millioner kroner.

Dermed er det ikke det store, som adskiller de to klubber, og Christensen bliver da også omtalt som en ønskemålmand i forbindelsen med historien.

Når Oliver Christensen er blevet så populær hos Champions League-vinderne fra 1983, så skyldes det givetvis det storspil, som han leverede under U21-EM, hvor han havde en fremragende kamp mod tyskerne i kvartfinalen.

Her endte det med, at danskerne tabte i en straffesparkskonkurrence, hvor Christensen snuppede ét spark. Forinden havde han været som en mur foran de tyske spillere.

Hamburger SV har allerede hentet én dansker i dette transfervindue i form af Mikkel Kaufmann på en lejeaftale fra FCK. Han holder sig ikke tilbage i sin ros af Oliver Christensen. Læs mere om det her.