Video : Tipsbladet
Premier League

John Terry forlader PL-klub - vil være manager

Den engelske legende stopper som assistenttræner i Aston Villa for at jagte et cheftrænerjob.

John Terry har været assistenttræner til manager Dean Smith i Aston Villa i de seneste tre sæsoner, men nu stopper Chelsea-legenden i klubben.

Det bekræfter Aston Villa på sin hjemmeside.

40-årige John Terry har således ambitioner om selv at blive manager i en klub, og af den grund stopper han altså nu som assistenttræner. Det forklarer den tidligere forsvarskæmpe selv over for Aston Villas hjemmeside.

- Jeg vil være så respektfuld over for manageren og alle i Aston Villa, som jeg kan, og efter at have taget min seriøse overvejelse angående min fremtid i løbet af sommeren føler jeg virkelig ikke, at det er fair at påbegynde en ny sæson uden at være sikker på at færdiggøre den (som assistenttræner, red.).

- Min umiddelbare plan er at tilbringe kvalitetstid sammen med min familie og derefter forhåbentlig tage ud og besøge klubber og trænere rundt omkring i Europa for at komme nærmere mit mål om at blive manager.

- Det har altid været min ambition at blive manager, og hvis jeg får den rigtige mulighed, føler jeg mig klar til at påtage mig en sådan udfordring, siger John Terry.

Aston Villas manager, Dean Smith, erklærer samtidig, at han ærgrer sig over, men forstår, John Terrys beslutning.

I løbet af sin karriere som spiller nåede John Terry at spille over 700 kampe for Chelsea, inden han sluttede af med en enkelt i sæson i Aston Villa, inden han blev assistenttræner i klubben. Han nåede også 76 landskampe for England.