Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Viborg FF henter stærk hollænder

Hollandsk midtbanespiller er klar for Viborg FF.

Viborg FF henter endnu en hollænder til klubben.

Denne gang er der tale om midtbanespilleren Clint Leemans, der er hentet på en fri transfer efter senest at have repræsenteret PEC Zwolle i Æresdivisionen.

25-årige Clint Leemans er et produkt af PSV's talentarbejde, men han har aldrig spillet en kamp for storklubbens førstehold. Det er dog blevet til næsten 100 kampe i Æresdivisionen for andre klubber.

- Vi får en midtbanespiller i sin bedste alder, der kommer med rigtig fin erfaring fra mange kampe i hollandsk fodbold. Han kommer fra en rigtig stærk uddannelse, er rolig på bolden, teknisk dygtig og har et godt blik for spillet. Han er både en spiller, der kan afslutte selv og kan iscenesætte sine medspillere. Vi mener, han passer rigtig godt ind i Viborg FF, både i forhold til vores spillestil og i miljøet udenfor banen, siger Viborgs sportschef Jesper Fredberg.

Hovedpersonen selv glæder sig til opholdet i Danmark.

- Jeg er rigtig spændt, og glad for at være her. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, så det bliver spændende at spille her i den bedste række i Danmark. Det har været meget nemt for mig at falde ind i tingene her, og det hjælper selvfølgelig med de andre hollændere, så jeg har følt mig meget velkommen af alle fra første dag, siger Clint Leemans og tilføjer:

- Jeg er en boks til boks-midtbanespiller med et godt venstreben, og har i mine tidligere klubber bidraget en del med mål og assists, og det håber jeg selvfølgelig også, at jeg kan gøre her. Vi har et vigtigt mål om at sikre endnu en sæson i Superligaen, og det skal jeg gøre alt for at hjælpe til med.

Hollænderen har underskrevet en toårig aftale med Viborg FF.