Video : Tipsbladet
Skandinavien

Christiansen kunne ikke styre sig: Får karantæne

Anders Christiansen og en fotografstol bliver nok ikke gode venner igen.

Den danske Malmö-profil Anders Christiansen kan se frem til at vente lidt ekstra med at spille for den svenske klub, når landsholdspausen er overstået. Det skyldes, at han er blevet idømt en karantæne af det svenske disciplinærudvalg.

Det melder mediet Fotbollskanalen, som har fået et kig i den afgørelse, som man er kommet frem til. 

Baggrunden er, at Malmö i weekendens kamp mod Hammarby tabte med 1-2, og dermed led et hårdt nederlag i mesterskabskampen, som nærmer sig den afgørende fase i Sverige, som slutter i efteråret.

Det fik Anders Christiansen til at smide med en fotografstol, som røg ned ad trapperne i spillertunnellen og gik i stykker. Ingen blev ramt, men det koster ham nu en karantæne-dag, som han skal afsone 11. september mod Norrköping.

- Selvom der ikke var risiko for, at nogen blev ramt af stolen, er handlingen at betragte som upassende adfærd, lyder det i udvalgets afgørelse.

Men inden da er han med på det danske landshold, som lørdag møder Færøerne i VM-kvalifikationen. Endvidere er der også udsigt til Champions League-gruppespil for Skåne-klubben, der er det eneste hold fra Skandinavien, der er med.