Video : Tipsbladet
Premier League

Skrækskade: Liverpool-spiller skal opereres

Den unge spiller pådrog sig en uhyggelig skade søndag og skal nu opereres.

Liverpool hentede godt nok sæsonens tredje sejr i Premier League, da de besejrede Leeds United på udebane, men den sejr var overskygget over en skade til den unge midtbanespiller Harvey Elliott.

18-årige Harvey Elliott blev nedlagt af en voldsom tackling fra en Leeds-spiller efter godt en times spil og måtte udgå med en alvorlig ankelskade.

Den skade kræver nu, at Liverpool-spilleren opereres. Det bekræfter klubben søndag aften. 

“Elliott skal opereres i de kommende dage, og klubben vil med tiden tilbyde en yderligere opdatering af hans prognose,” skriver Premier League-storklubben på sin hjemmeside og tilføjer, at skaden er “alvorlig”.

Det er endnu uvist, hvor lang en skadespause Harvey Elliott kan se frem til.

Umiddelbart efter kampen kunne en meget berørt Jürgen Klopp ellers fortælle til Sky Sports, at der var tale om en alvorlig skade, og den tyske manager kunne selv fra sidelinjen se, at noget var helt galt.

- Det er en slem skade. Ankelskade. Den gik af led, men er nu blevet sat tilbage. Han er nu på hospitalet. Han spillede igen en utrolig kamp, og han er en utrolig spiller. Nu er han ude. Vil jeg have sådan en ung dreng at have denne oplevelse så tidligt i sin karriere? Nej.

- Jeg kunne straks se effekten af tacklingen, fordi jeg kunne se, at hans fod ikke var det rigtige sted. Derfor var vi alle chokerede, sagde Jürgen Klopp ifølge Sky Sports.

Harvey Elliott har været i aktion i alle fire kampe i Premier League for Liverpool i denne sæson.