Video : Tipsbladet
Generelle

Serieklub: Brøndbys fans kan være en håndfuld

Aalborg Freja er i tvivl, om klubben kan spille pokalkampen mod Brøndby IF på hjemmebane. Det er både et spørgsmål om sikkerheden og belysning.

Der venter serie 1-klubben Aalborg Freja en stor oplevelse, når holdet skal møde Brøndby IF's danske mestre i pokalturneringen. Freja ved dog endnu ikke, om klubben kan afvikle kampen på sin normale hjemmebane, siger formanden til Nordjyske.

Serie 1-stadionet Freja Park er ikke gearet til at tage imod så mange medrejsende tilskuere, som Brøndby formentlig vil sende. Så selv om Freja allerhelst vil spille på hjemmebane, skal formanden have afklaret sikkerheden.

- Vi må også erkende, at det kan blive en udfordring ift. at skulle hegne banen ind og have styr på sikkerheden. Vi ved jo, at Brøndbys fans kan være en håndfuld, så vi er nødt til først at gå i dialog både med politiet og DBU, siger bestyrelsesformand Jan Michael Daucke til Nordjyske.

Derudover kan der være udfordringer med at få råd til at sætte et lysanlæg op, hvis kampen skal tv-transmitteres.

En oplagt løsning, hvis Aalborg Freja ikke kan afvikle kampe på sin normale hjemmebane, er at leje Aalborg Portland Park, hvor AaB spiller sine hjemmekampe. Byens store stadion ligger kun et langt udspark fra Frejas anlæg i Aalborgs vestby. Den slags er dog dyrt.

Heldigvis for Aalborg Freja får klubben en skilling, fordi den er den serieklub, der er nået længst i pokalturneringen.