Video : Tipsbladet
1. division

- Store navne gør klubben interessant for mig

Han har blandt andet valgt at skifte til HB Køge på grund af Daniel Agger og Lars Jacobsen.

HB Køge hentede inden denne sæson Daniel Agger og Lars Jacobsen ind som ny cheftræner for klubbens førstehold.

Som spillere optrådte de adskillige gange for både udenlandske klubber og det danske landshold, og de var også hovedårsagen til, at Pierre Larsen i sommer valgte at skifte Fremad Amager ud med HB Køge.

Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Der er kommet meget fokus på HB Køge. Mange snakker om klubben - også grundet at vi har fået store navne ind på trænerfronten, hvilket også gør klubben interessant for mig.

- Jeg havde ikke troet, at vi ville få den her svære start med en masse skader, hvor vi har brugt nærmest hele truppen og en masse unge spillere. Men jeg er helt sikker på, at når alle er tilbage og kampklar, så kommer vi til at ligge med i toppen.

Klubben har en ambition om at rykke op i Superligaen inden for tre år, men Larsen håber, at målet kan opnås allerede inden da.

- Jeg kom til klubben, da jeg virkelig troede på projektet i HB Køge. Der er nogle gode faciliteter, og der bliver satset, så det ville jeg gerne være en del af. Vi har jo en målsætning om, at vi skal rykke op i Superligaen inden for tre år. Det, håber jeg, kommer til at ske før, men det er dét, jeg er her for at være med til.

Pierre Larsen har spillet samtlige kampe for HB Køge i denne sæson.