Video : Tipsbladet
Generelle

AGF-spiller før pokalbrag: Vi er alle opsatte

Han forsikrer, at hele holdet ønsker at komme tilbage på sporet og levere en sejr i onsdagens pokalbrag.

AGF tørner onsdag sammen med SønderjyskE i Sydbank Pokalens ottendedelsfinale. 

Kampen spilles i Aarhus på Ceres Arena, og hjemmeholdet vil ifølge forsvarsspilleren Oliver Lund bruge kampen til at komme tilbage på sporet efter weekendens skuffende nederlag til Randers FC.

Det fortæller han ifølge klubbens hjemmeside.

- Det er godt, at vi har en kamp så hurtigt efter kampen i Randers, så vi får mulighed for at komme tilbage på sporet og vise vores fans nogen bedre takter end i søndags. Vi er alle opsatte på at komme langt i pokalen - og meget gerne hele vejen - og det arbejde fortsætter i morgen aften (i dag, red.) mod SønderjyskE, siger han.

31-årige Oliver Lund mener, at AGF har vist gode takter i de forgående kampe i Sydbank Pokalen. Dog understreger han, at der skal mere til at slå onsdagens modstander, end der for eksempel skulle i seneste pokalkamp mod Frem. 

- Vi gjorde det godt i seneste pokalkamp, men med alt respekt for Frem er det nu en helt anden modstander, som vi kender fra 3F Superligaen. SønderjyskE var i finalen sidste år og er garanteret sulten for at gentage det. Så vi skal ud med alt, vi har, og levere en lige så god kamp, som da vi senest mødte SønderjyskE i Ceres Park, hvor vi jo viste, hvordan vi skal slå dem, siger han. 

Kampen mellem AGF og SønderjyskE starter onsdag klokken 19:45.