Video : Tipsbladet
Bundesliga

Danskerklub ville have Delaney - han var for dyr

Thomas Delaney kunne have havnet på hold med Jesper Lindstrøm i Eintracht Frankfurt i sommer, men han kostede for mange penge.

I sommer skiftede Thomas Delaney fra Borussia Dortmund til Sevilla, men en anden Bundesliga-klub forsøgte faktisk at beholde ham i Tyskland. Det skriver den store avis Bild.

I Eintracht Frankfurt følger de nemlig anfører Sebastian Rodes skadeskvaler med bekymring. Han har kun spillet fem kampe i denne sæson, heraf én fra start, efter han blev opereret i knæet. Det var hans femte af slagsen i karrieren.

De første fire gange er han kommet tilbage på topniveau, men ifølge Bild frygter Eintracht-ledelsen, at Rode ikke kommer helt tilbage denne gang. Derfor var de i sommer på markedet efter en erstatning.

Det skulle have været Thomas Delaney, men avisen skriver, at han slet og ret var for dyr. I stedet solgte Dortmund ham til Sevilla for angiveligt seks millioner euro eller godt 45 millioner kroner.

I stedet lejede Eintracht Frankurt Kristijan Jakic i Dinamo Zagreb.

Eintracht hentede også en anden dansk midtbanespiller i sommer: Jesper Lindstrøm skiftede fra Brøndby IF til Frankfurt. Her har han fået en fornuftig begyndelsen med seks startpladser ud af 11 mulige i ligaen.