Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-formand stopper efter 18 år

Der er store ændringer i Haderslev-klubbens bestyrelse.

SønderjyskE har foretaget ændringer i bestyrelsen. Det meddeler klubben mandag.

I moderselskabet bag fodboldklubben, SønderjyskE Ejendomme A/S, er der blevet skiftet ud på formandsposten, så den fremover varetages af ejerens søn Robert Michael Platek Jr.. Det betyder, at Claus Guldager stopper som formand.

Derudover udgøres bestyrelsen af Amanda Platek, Søren Davidsen og Anders Aagaard Andresen.

– Det har været en god overgangsløsning, at jeg var bestyrelsesformand for SønderjyskE Ejendomme A/S, da Platek-familien overtog ejerskabet sidste år, men tiden er nu moden til, at jeg trækker mig og gør plads til familien, der sammen med lokale kræfter skal bære selskabet godt videre, siger Claus Guldager til SønderjyskE’s hjemmeside.

Samtidig stopper Gynther Kohls som bestyrelsesformand i SønderjyskE Fodbold A/S efter 18 år, og han afløses af næstformand Søren Davidsen.

– Jeg har haft en fantastisk tid – 18 år som formand – i SønderjyskE Fodbold, hvor vi trods et begrænset og nogle gange udfordret budget har leveret store oplevelser til landsdelen. Nu træder jeg ud af bestyrelsen, men jeg vil fortsat stå til rådighed med know-how og sparring, og så vil jeg helt sikkert følge holdets kampe i tykt og tyndt, siger Gynther Kohls til SønderjyskE’s hjemmeside.

Nishant Tella udgår også af bestyrelsen, der foruden Søren Davidsen nu udgøres af Claus Dall, Kasper Stjernegaard, Anders Aagaard Andresen og Henrik Sommer.

Plus på bundlinjen
SønderjyskE kan i samme ombæring præsentere et overskud for regnskabsåret 2020/21, hvor de har et overskud på 7,8 millioner kroner før skat. Det skyldes blandt andet rekordsalget af Alexander Bah i januar 2020, lyder det fra klubben.